Acknowledgement! (English)

The Saytaxi Test phase, has come to an end! Dear partners, Initially, I would like to thank you from the… Read more Acknowledgement! (English)

Advertisements

Start-up TIRANA LAST MILE (English)

Dear all, Autoyou Company has started implementing its START-UP TIRANA LAST MILE     A project whose main purpose is the… Read more Start-up TIRANA LAST MILE (English)

Advertisements

Nissan Leaf tjetër do të pasohet nga SUV elektrike, makinë sportive?

Ndërsa Model Tesla 3 dhe Chevrolet Bolt EV kanë marrë pjesën më të madhe të publikimeve në media të makinave… Read more Nissan Leaf tjetër do të pasohet nga SUV elektrike, makinë sportive?

Advertisements

Aston Martin Electric dhe Tesla Summon: Një javë ndryshe.

Në fund të kësaj jave, ne ju sjellim juve detaje të reja teknike për Riversimple Rasa, një makinë dy vendësh… Read more Aston Martin Electric dhe Tesla Summon: Një javë ndryshe.

Advertisements

Provat për Fuso Canter do të fillojnë në Europë.

Daimler degë e Fuso ka lëshuar tetë shembuj të saj modeleve elektrike- për konsumatorët në Portugali. Komuna locale,shërbimi postar do… Read more Provat për Fuso Canter do të fillojnë në Europë.

Advertisements

Energica prezanton modelin elektrik Eva.

Energica ka prezantuar një tjetër model Eva electrica. E krijuar në Modena, në zemër të luginës së motorëve të Italisë,… Read more Energica prezanton modelin elektrik Eva.

Advertisements

Uber thuhet se komandon 100.000 makina pavarur të Mercedes

Vitin e kaluar, Elon Musk deklaroi se Tesla do të bënte 500,000 makina në vit pasi Model 3 të filloj… Read more Uber thuhet se komandon 100.000 makina pavarur të Mercedes

Advertisements

Mitsubishi eX Concept

Mitsubishi eX Concept është një vizion për një SUV (makinë sportive për përdorim të përditshëM) kompakt nga një sistem EV… Read more Mitsubishi eX Concept

Advertisements

Çmimi i madh i Monakos.

Çmimi i madh i Monakos është garë e Formula 1 mbajtur çdo vitë në cirkuitin e Monakos. Që nga viti… Read more Çmimi i madh i Monakos.

Advertisements

Faraday Future është shpërblyer me një patentë për konvertuesin FF Echelon.

Startupi i EV (makina elektrike) Faraday Future (FF) ka aplikuar për më shumë se 100 patenta gjatë vitit të kaluar.… Read more Faraday Future është shpërblyer me një patentë për konvertuesin FF Echelon.

Advertisements