BikeFest 2016.

Këtë ndjesi e ka provuar edhe shkruesi i këtyre radhëve

Advertisements

Tirana Last Mile

The aim of the project is to replace 80% of ICE AGE cars with Electric Vehicle
in taxi business.

Advertisements

Do ndiheshim te nderuar…

Ne kemi arritur deri ketu.
Tani na duhet ndihma juaj per te realizuar Tiranen 2030

Advertisements

Parashikime nga një futurist…

Një futurist është një person i cili studion të ardhmen dhe bën parashikime rreth saj duke u bazuar në trendet aktuale.

Advertisements

Nissan Leaf 2015

Paraqitja e makinës elektrike më të famshme në botë nuk ka ndryshuar

Advertisements

Krenaria

Source: Krenaria Advertisements

Advertisements

Work With Us

AutoYou wants to hire two online car sales professionals with the following prerequisites: WORK WITH US Knowledge of perfect english… Read more Work With Us

Advertisements

Falenderim!

Saytaxi Faza e testimit Mbaroi Të nderuar partnere, Ne fillim dua t’ju uroj NGA ZEMRA nje Vit te Mbare dhe… Read more Falenderim!

Advertisements
Toyota Mirai

Toyota i kërkon 8 agjentëve të shitjeve të Mirai që të shtyjnë dërgesat.

  Toyota Mirai Shitjet e makinave me karburant me  hidrogjen “Toyota Mirai” janë të kufizuara në Kaliforni, për shkak se… Read more Toyota i kërkon 8 agjentëve të shitjeve të Mirai që të shtyjnë dërgesat.

Advertisements