Shmangni këto 3 gabime që kam bërë unë si sipërmarrës për herë të parë.

  1. Mos punësoni punonjës të pakualifikuar që në fillim. Kur jeni duke drejtuar një kompani me një deri në tre… Read more Shmangni këto 3 gabime që kam bërë unë si sipërmarrës për herë të parë.

Advertisements

Mesazh Aplikuesve

Ne vlerësojmë shumë numrin e madh të aplikimeve për pozicionet e punës dhe mendojmë se është detyrimi ynë për t’ju… Read more Mesazh Aplikuesve

Advertisements