General Motor do të sjellë Kadillakun elektrik.

I aftë për të udhëtuar deri në 30 milje, version elektrik i CT6 do të prodhohet në fabrikën e GM… Read more General Motor do të sjellë Kadillakun elektrik.

Advertisements

Stacion hidrogjeni për të hapur një shteg për pastruar transportin belg.

Në 2013, diskutimet tona u zhvilluan në kuadrin e  Toyotas ku në cilin vend   të Europës, duhej ti jepej  drejta… Read more Stacion hidrogjeni për të hapur një shteg për pastruar transportin belg.

Advertisements

RRETH MAKINAVE ELEKTRIKE EV EVERYWHERE

EV Everywhere (Makina elektrike) është përpjekja e departamentit amerikan të energjisë për të rritur miratimin për përdorimin e makinave elektrike.… Read more RRETH MAKINAVE ELEKTRIKE EV EVERYWHERE

Advertisements

For The IT Section

vertex is one of the important projects in the company. the project been in it’s begining phase will requre imense… Read more For The IT Section

Advertisements

Faraday Future; Nevada nervoz, makina e pare “që nuk është Tesla”

Kompanit startup  janë, nga natyra e tyre, sekrete dhe vende të trazuara.   Një apo dy miliarderë kinezë, një modeli… Read more Faraday Future; Nevada nervoz, makina e pare “që nuk është Tesla”

Advertisements

MAKINA E DUHUR

NUK ISHTE IE LEHTE TE ZHGJIDHJE… pavaresisht njohjes se larte te fushes se automobilizmit. Makina elektrike eshte nje rruge e… Read more MAKINA E DUHUR

Advertisements

Tragete me hidrogjen për zonën e gjirit, dhe tragete me elektricitet në Norvegji.

Flota e trageteve Red and White, San Francisco. Makinat me hidrogjen po përshkojnë rrugët në Kaliforni në numër të vogël,… Read more Tragete me hidrogjen për zonën e gjirit, dhe tragete me elektricitet në Norvegji.

Advertisements

United Naked ndërton fshehurazi një makinë elektrike.

Një grup dizenjuesish këpucësh ndërtojnë një makinë elektrike, duke modifikuar Lamborghini Countach dhe avionit  Lockheed’s Have Blue.   Ajo nuk… Read more United Naked ndërton fshehurazi një makinë elektrike.

Advertisements

Promovohet autobuzi elektrik.

Pesëdhjetë e pesë për qind e të gjithë autobusëve shkollorë në Amerikë përdorin naftë. Këto autobusë arrijnë një mesatare prej… Read more Promovohet autobuzi elektrik.

Advertisements

Investimi në rekomandimet rrit bazën e klientelës tuaj.

Në ditët e sotme dixhitale, burimi i vetëm më i mirë i klientëve të rinj për çdo biznes është reklama… Read more Investimi në rekomandimet rrit bazën e klientelës tuaj.

Advertisements