Mavrovo Open 2016

Since its beginning, Paragliding club – Condor conducted 3 successful projects that were financed by local and foreign donors, focusing on the promotion of paragliding as a form of extreme sports.

Advertisements

Saddlebaby

SaddleBaby është një produkt i patentuar dhe unik që mundëson prindërit të mbajnë fëmijët e tyre në supe pa duar.… Read more Saddlebaby

Advertisements

Modulet e fuqisë Infineon HybridPACK DSC për automjete hibride dhe elektrike.

Moduli i fuqisë  që bën pjesë në grupin Infineon Technologies ka dimensione jashtëzakonisht të vogla (42 x 42.4 x 4.77… Read more Modulet e fuqisë Infineon HybridPACK DSC për automjete hibride dhe elektrike.

Advertisements

Panelet e reja diellore thyejnë kufirin e cilësisë, rrëzohet teoria.

Nëse keni menduar se kufiri i sipërm i efikasitetit të paneleve  diellore ka qenë 32 %  në muajin prill, mendoni… Read more Panelet e reja diellore thyejnë kufirin e cilësisë, rrëzohet teoria.

Advertisements

djali i makinave Luela Myftari

Në garazh ka 7 të tilla që kushtojnë një Zot e di.

Advertisements

Aranit Çela: Ligjshmëria socialiste armë e shtetit tonë të diktaturës së proletariatit

Material i Kopiuar nga Origjinali i pa modifikuar.

Te gjitha te drejtat Autorit. Aranit Cela.

Materiale te tilla pothuajse nuk ekzistojne ne forme Dixhitale.

Femijet tane kane mundesi te lexojne grimca Historie.

Advertisements