Watch “GTA Mandi 320” on YouTube

Rally Albania 2016 Advertisements

Advertisements

NPQPN

  Në cfarë ore mendohet të jetë momenti më i përshtatshëm?   Kur njeriu duhet të niset për qejf? Jutbina… Read more NPQPN

Advertisements

Shefi ekzekutivi i Audi, premton një makinë elektrike çdo vit.

Audi është pak prapa nga prodhuesit e tjerë gjermanë të makinave elektrike, por ajo ka një plan për ta plotësuar… Read more Shefi ekzekutivi i Audi, premton një makinë elektrike çdo vit.

Advertisements

Ketchup

Engaged in low.. preparation

Advertisements

Playmix

Pas shumë e shumë përgatitjesh për Rally Albania 2016 Pas përgatitjeve të vazhdueshme  për Rally Albania 2016 vendosëm të bënim… Read more Playmix

Advertisements

Legjenda Playstation…

Pas një operacioni të kryer në tru, Personalisht nuk mbaj mend  asgjë. Por… Me aq sa kujtoj unë këtë makinën… Read more Legjenda Playstation…

Advertisements

Albania Repair….

After the check that we have done to the toyota Playstation we distingushed a lot of problems, the main problem… Read more Albania Repair….

Advertisements

Steb 65 Quick

                                                Jick saw  Im Më në fund arriti tani përgatituni sepse format e cdo lloj druri të gjetur në plehra… Read more Steb 65 Quick

Advertisements

Toyota Land Cruiser

  Për mua ishte pothuajse një lojë,por me Juxhnin dhe Albanon jam i sigurtë që emocioni është shumë i lartë.… Read more Toyota Land Cruiser

Advertisements

Rally Albania 2016

countdown already finishing… Last preparation Playmix Team Florian Voko        –    Team Manager Roberto Mengini  –  Team… Read more Rally Albania 2016

Advertisements