Prodhuesit ICE kanë nevojë të përshtasin “parimet e Tesla” për të qenë të përshtatshëm.

Drejtori i kërkimeve mbi automobilat në Universitetin e Duisburg-Essen Ferdinand Dudenhöffer kohët e fundit botoi një artikull në një gazetë… Read more Prodhuesit ICE kanë nevojë të përshtasin “parimet e Tesla” për të qenë të përshtatshëm.

Advertisements

Tesla E-bike mund të bëhet motorri i së ardhmes që keni menduar.

Nuk ka asnjë makinë në industrinë e automobilave që është si Tesla sot. Pra, çfarë mund të jetë tjetër për… Read more Tesla E-bike mund të bëhet motorri i së ardhmes që keni menduar.

Advertisements

Çmimi i trefishtë në sportin e garave të makinave.

Çmimi i trefishtë në garat (Triple Crown of Motorsport) është një çmim jo zyrtar për ata që fitojnë tre nga… Read more Çmimi i trefishtë në sportin e garave të makinave.

Advertisements

Numrat e identifikimit të makinave (VINS)

Numrat e Identifiit të makinave (VIN) është një numër unik serial përdoret nga industria e automobilave për të identifikuar automjetet.… Read more Numrat e identifikimit të makinave (VINS)

Advertisements

Si bizneset mund të luajnë një rol në revolucionin e energjisë.

Presidenti Barack Obama në një fjalim përmendi kërcënimin nga ndryshimet e klimës, duke theksuar përparimin që ka bërë vendi në… Read more Si bizneset mund të luajnë një rol në revolucionin e energjisë.

Advertisements

BYD prezanton autobuzin elektrik me dy kate në Londër.

Në vjeshtën e këtij viti, udhëtarët përgjatë London Route 16, do të hipin në autobuzët e parë dykatësh në botë.… Read more BYD prezanton autobuzin elektrik me dy kate në Londër.

Advertisements

Protesta e shoferë të taksive në Tiranë

Me datë 9 Mars 2016 shoqata e shoferëve të taksive kishte organizuar një protestë në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” përballë Ministrisë… Read more Protesta e shoferë të taksive në Tiranë

Advertisements

Oferta NewBorn

Sipas bisedes tek panairi HoReCa, me poshte do te gjeni paketen e SayTaxi te personalizuar posacerisht per ju, e cila… Read more Oferta NewBorn

Advertisements

Normat fikse në një zonë dhe caktimi i normave të klientelës.

Normat fikse ndërmjet zonave   Kam kënaqësinë t’ju prezantoj tarifat fikse në mes të zonave. Tani është e mundur të vendosen norma fikse… Read more Normat fikse në një zonë dhe caktimi i normave të klientelës.

Advertisements

Unë po ju them, rekomandimet janë burimi për klientë të rinj

A i keni pyetur klientin tuaj për rekomandime? Nëse jo, atëherë ju duhet ta bëni. Rekomandimet  janë aq të fuqishme, sa… Read more Unë po ju them, rekomandimet janë burimi për klientë të rinj

Advertisements