Shitjet EV mund të kenë ngelur në SHBA, por ato po lulëzojnë në mbarë botën

Ata prej nesh të cilët ndjekin çdo muaj shifrat e shitjeve të makinave me prizë, nuk mund të bëjnë asgjë… Read more Shitjet EV mund të kenë ngelur në SHBA, por ato po lulëzojnë në mbarë botën

Advertisements

Dizajn i ri i unifikuar i aplikacionit te rezervimeve nga celulari

Synimi yne ishte shume i larte dhe e dinim qe per ta arritur kete duhej te investonim pasion dhe dedikim. Por s’mund te benim me pak per partneret tane. Do doja te falenderoja ekipin tone per punen e palodhur, per rritjen e standartit per veten e tyre dhe qe nuk pranuan kompromis. Pune e paqme!

Advertisements
RUN ON I-PAD

Saytaxi Dispatching – Job Description

This job can be done from every location like home, office and even in a bar. All you need is a smartphone with you and internet connection.

Advertisements